Ale!

Lahjakortti Hampaiden tehovalkaisuun!

149,00 

Täydellinen lahja ihmiselle, jolla on jo kaikkea! Valkaisuun varattava aika 1h15min. Vaikutuksen kesto 1-3 vuotta. Käy katsomassa video facebookissa https://www.facebook.com/Nice-Smile-Finland-103333571139032

Kuvaus

Mikä voisi olla parempi lahja, kuin lahjakortti hampaiden tehovalkaisuun? Isille, äidille, veljelle, sisarelle, tai kenelle vaan, jolla on jo kaikkea.

Hampaiden tehovalkaisun tekee suuhygienisti.

Hampaiden valkaisu on suosittu kosmeettinen toimenpide, joka sopii niin naisille, kuin miehille. Alaikäisille tai raskaana oleville emme valkaise hampaita.

Valkaisu tehdään ns. geelivalkaisuna, jossa käytetään 35% vetyperoksidia. Tuotteet ovat CE merkittyjä. CE-merkintä tuotteessa osoittaa, että valmistaja vakuuttaa tuotteen täyttävän sitä koskevien EU:n direktiivien vaatimukset, ja että tuote on läpikäynyt mahdollisesti vaaditut tarkistukset. Asiakkaalla voi esiintyä hampaiden vihlomista valkaisun jälkeen, joskin harvoilla. Valkaisuun käytetään 75 minuuttia ja teho säilyy 1-3 vuotta, riippuen ylläpitämisestä, johon voi itse vaikuttaa. Ylläpitämiseksi suosittelemme laadukkaita Nice Smile Finland tuotteita. Tutustu ylläpitäviin kotivalkaisutuotteisiimme täältä.

Lahjakortin voi lunastaa vuoden 2022 aikana Porin hammaspisteessä tai Kauhajoen hampaassa. Varaa aika valkaisulle numerosta 045 652 9973 tai jätä yhteydenottopyyntö www.hampaisto.fi sivulta.